Ahad, 3 April 2011

senyum :)

HEY2!!!!  key is back. kali ni , key nak tunjuk sikit senyuman syazwan yang buruk memandangkan x tau nak tulis pe dah kat blog ni . hahahah...jangan sampai mimpi ngeri lak tengok pic kat bawah ni. pic ni sepatutnya di'upload' semalam , tapi disebabkan line wifi macam ntah ape2 (G.D hell )  maka terpaksa la upload ari ni. gambar2 ni semua diambil dan di'edit' selepas bangun tido dan sebelum mandi pagi. ( busuk skit la). so.... enjoy :p

ni mulut beruang yang sedang senyum...haha.meow~
ni lak senyuman vampire...muah~

ni lak senyuman kerang busuk zombie...ngeee...

hahaha....ok bye.. :p ni senyuman yang menakutkan by syazwan

adios amigos korang semua!
xoxoxoxox...meow~

4 ulasan:

  1. senyuman yg menakutkan jadi senyuman yg paling tidak menakutkan..hehe..nice smile bro..!!

    p/s : senyum...tak perlu kata apa apa (tibe tibe pulak..!!)

    BalasPadam
  2. thanks! haha.... smile.. ngeee.. :D

    BalasPadam
  3. Hey..!! Nice Blog...Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

    BalasPadam